Εμπειρία στη χρήση Bust Size

Στέλλα Βρυξέλλες μας είπε η καταπληκτική ιστορία του μετενσάρκωση. Το κορίτσι μοιραστεί τα συναισθήματά σου και τις σκέψεις, και μίλησε, επίσης, για τη χρήση της κρέμας Bust Size ανύψωση αυξητική στήθους.

Δεν ήταν πολύ μεγάλο, αλλά αρκετά ογκώδες Στήθος της. Όμορφη σχήμα και την ελαστικότητα του έκανε πολύ ελκυστική και χωρίς πολλά μέγεθος. Φυσικά, ένα όμορφο μπούστο ήταν ένας από τους παράγοντες που, χάρη στην οποία δεν κατάφερε να βρει ένα καλό σύζυγο. Η επιλογή μου δεν μπορούσε να μου πολλά και σχεδόν κάθε μέρα με ρωτάει όλα τα είδη των φιλοφρονήσεις.

Καθώς άρχισα να έχω προβλήματα με το κρεμώντας Στήθη

Η οικογένειά μας η ζωή είναι ένα παραμύθι, αλλά με τον καιρό άρχισα να έχω προβλήματα υγείας, το οποίο τελικά προκάλεσε την αποβολή. Έτσι αυτό δεν θα συμβεί ξανά, οι γιατροί μου συνταγογραφήσει μια ορμονική θεραπεία, αλλά αυτό δεν φέρει ένα καλό αποτέλεσμα. Μετά από δύο ανεπιτυχείς προσπάθειες για να φέρουν ένα παιδί και να λάβει την δόση σοκ των ορμονών άρχισα να κερδίσει το βάρος γρήγορα. Μεγάλωσε το Στήθος μου πάνω από 2 μεγέθη, και πρόσθεσα το κανονικό σας βάρος 28 kg. το θέμα της εγκυμοσύνης βρέθηκε στο περιθώριο, γιατί τώρα ήταν αναγκαίο να συλλέξει τα υπολείμματα υγείας και να πάρει το σχήμα.

Άλλαξα τη διατροφή, την άσκηση, πίνοντας φυσικό φάρμακο για την απώλεια βάρους, και μετά από έξι μήνες ανέκτησε το βάρος τους, και το μέγεθος του στήθους ήταν το ίδιο. Ωστόσο, παρά τον αθλητισμό και επαρκή ποσότητα, το ποτό, την προτομή μου έχει αλλάξει προς το χειρότερο. Το στήθος έχει χάσει την ελαστικότητά του, ελαφρώς έκανε "κοιλιά", που δεν προκαλεί εσώρουχα δεν ήταν ένα ευχάριστο θέαμα. Άρχισα να σκέφτομαι για την πλαστική χειρουργική, μόνο για το ασανσέρ, χωρίς εμφυτεύματα και προσθετική. Αλλά τότε ξαφνικά μας με τον άντρα πολυαναμενόμενη εγκυμοσύνης, οπότε σκέφτομαι ένα πλαστικό εξατμιστεί. Για μένα ήταν σημαντικό να κρατήσει το έμβρυο και να γεννήσει ένα υγιές μωρό, ειδικά επειδή είναι πολύ καλύτερα να ασχοληθεί με το θέμα της ομορφιάς του μαστού μετά από το θηλασμό.

Μετά από 9 μήνες γεννήθηκε η κόρη μας, το Στήθος μου έγινε και πάλι δύο μεγέθη μεγαλύτερα και φυσικά πανέμορφα. Ένα χρόνο αργότερα αποφάσισα να σταματήσω το θηλασμό, μετά το γάλα χάθηκε, εξαφανίστηκε, και το στήθος μου. Το μέγεθος του έγινε ακόμη και μικρότερα από ό, τι ήταν πριν από την εγκυμοσύνη. Ο άντρας της ήταν εναντίον του εμφυτεύματα, Ναι, εγώ ο ίδιος δεν θα ήταν, σε Γενικές γραμμές, το μέγεθος μου ταιριάζει, αλλά η εμφάνιση άφησε πολύ από το επιθυμητό. Το σκεφτόμουν το ασανσέρ, το χειρότερο το ένιωσα – μετά από όλα, Γενική αναισθησία, και τι το αποτέλεσμα θα είναι άγνωστη. Ενώ θα εξοικονομήσει χρήματα για τον επερχόμενο πλαστικό, έχω όλη την ώρα ήταν σε αμφιβολία.

Πώς κατάφερε να φέρει πίσω την ομορφιά του στήθους σας ευχαριστώ για την κρέμα Bust Size

Μια φορά στην παιδική Χαρά συνάντησα τον πρώην μου γνωριμία, με τον οποίο σπούδασε μαζί στο Πανεπιστήμιο. Περπάτησε με το γιο της, που είναι έξι μήνες μεγαλύτερός μου Πριγκίπισσα. Μιλήσαμε μαζί της για τα παιδιά, τοκετού και του θηλασμού, και φυσικά το θέμα έχει εξέταση μαστού. Όταν θα μοιραστεί τους φόβους μου για το χειρουργείο, μου είπε πως είχε αποκατασταθεί και το led του μαστού μετά τη γαλουχία. Αυτός ο φίλος ήταν αποφασισμένος να το κάνει, χωρίς πλαστικά, ακόμη και αν οι συντηρητικές μέθοδοι δεν βοηθούν. Προσπάθησε να κάνει ειδικές ασκήσεις, συμπιέζει, χρησιμοποιήστε μια ποικιλία από κρέμα, αλλά το αποτέλεσμα την έφερε μόνο Bust Size. Μου έδωσε και μια φωτογραφία "πριν και μετά". Ήμουν πολύ έκπληκτος, γιατί στην φωτογραφία σαν να ήταν 2 διαφορετικές κοπέλες. Σε Γενικές γραμμές, το αποτέλεσμα πραγματικά με εντυπωσίασε. Αποδεικνύεται ότι αυτή η κρέμα φίλος μου σύστησε το beautician.

Ήμουν πολύ χαρούμενος από την ευκαιρία να φέρει το στήθος προκειμένου να αποφευχθεί η αναισθησία, το νυστέρι, το χειρουργικό τραπέζι, μακροπρόθεσμη ανάκαμψη. Γι ' αυτό αποφάσισε να αγοράσει την κρέμα Bust Size. Ο άντρας έφυγε για 3 εβδομάδες σε ένα επαγγελματικό ταξίδι σε μια άλλη χώρα, αλλά αυτή τη φορά χρησιμοποίησα αγόρασε κρέμα. Μετά ο σύζυγος επέστρεψε στο σπίτι του, αμέσως παρατήρησα την αλλαγή (μετά από όλα, θα ήταν με τα εσώρουχα). Μόλις το βράδυ έβαλα την κόρη μου για ύπνο, και αυτή ντυμένη με ένα ωραίο σέξι ρόμπα, το αγαπημένο μου έκανε μεγάλη εντύπωση (φυσικά, η καλή πλευρά). Στην αρχή νόμιζε ότι ήταν το μυστικό του, είχε την πλαστική χειρουργική, αλλά του είπα το μυστικό σου. Είναι, φυσικά, δεν πιστεύω ότι ένα παγωτό μπορεί να δώσει αυτό το αποτέλεσμα, αλλά μόλις ήταν πεπεισμένος ότι όλα τα λεφτά είναι στη θέση τους και κατάλαβα, είναι ένα θαύμα. Μετά από 3 εβδομάδες και το μέγεθος του στήθους αυξήθηκε ελαφρώς, λόγω του ό, τι έχω ήδη χωρίς δισταγμό για να απολαύσετε τη θάλασσα, την ηλιοθεραπεία στην παραλία, σε ένα αρκετά αποκαλυπτικό μαγιό. Για να είμαι ειλικρινής, δεν κάναμε σεξ, ακόμη και κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος! Ο άντρας της και άρχισα να παραχωρήσει τα δώρα και να γεμίσουν με φιλοφρονήσεις.

Εμπειρία στη χρήση η κρέμα Μπούστου

Bust Size πραγματικά είναι πολύ αποτελεσματική. Το στήθος μου ήταν τόσο σφιχτό όπως πριν από τη θεραπεία με ορμόνες, με ραγάδες ή οποιοδήποτε άλλο ίχνος αριστερά. Όσο για το μέγεθος, όσο ένα μικρό παιδί ήμουν πολύ λεπτός, και το Στήθος της ήταν μικρότερα, και την επιστροφή στο κανονικό βάρος και το Στήθος τους, έχουν ανακτήσει λίγη από την παλιά του μορφή και τον όγκο. Σε Γενικές γραμμές, τώρα έχω ένα τακτοποιημένο το όμορφο Στήθος της, το οποίο δεν κατάφερε να πάρει χωρίς τη βοήθεια χειρουργού, αλλά μόνο χάρη στην κρέμα Bust Size. Δεν συμβουλεύει όλες τις γυναίκες να μην βιαστούμε να πάει κάτω από το μαχαίρι και να το δοκιμάσετε αυτό το μοναδικό εργαλείο!