Κριτικές Bust Size

 • Ιωάννα
  Από την παιδική ηλικία, ήμουν ένα μικρό κορίτσι "σώμα", και τον 11ο βαθμός στήθος ήταν κοντά στο 4 μέγεθος. Τρισδιάστατο σχήμα μου, φυσικά, σκηνοθετημένο, αλλά να χάσω 5-6 κιλά δεν θα έβλαπτε. Αποφάσισα να τρέξω τα βράδια και να μην τρώτε μετά τις 6. Το βάρος έπεσε, και μαζί με αυτό, την προτομή μου. Μόλις διάβασα για την κρέμα Bust Size και αποφάσισα να το δοκιμάσω. Τώρα το στήθος μου φαίνεται μεγάλη, και το συνολικό βάρος δεν επηρεάστηκε.
 • Zeynep
  Δεν έχω χάσει βάρος και να αποκτήσει βάρος τόσο γνωστό ότι στην πρώτη θέση, θα έχουν μειωμένη μαστού. Δεν μου άρεσε, έτσι για άλλη μια φορά άρχισα να σκέφτομαι πόσο θα ήθελα και την περίσσεια λίπους που αφαιρείται και η ελαστικότητα στο στήθος για να κρατήσει. Ένας φίλος μου πρότεινε μία κρέμα bust sizeόπως ο ίδιος βοήθησε να αναδόμηση του στήθους μετά τη γαλουχία. Λοιπόν, το δοκίμασα και ήταν πολύ ευχαριστημένος. Τα κιλά έχουν φύγει, αλλά το στήθος παραμένει τεντωμένο και όμορφη.
 • Δημήτριος
  Η γυναίκα ήταν ισχυρή συγκροτήματα οφείλεται στο γεγονός ότι μετά την απώλεια βάρους, το Στήθος της έγινε λιγότερο σταθερή. Εγώ, στην πραγματικότητα, δεν βλάπτει, αλλά κοίτα την ταλαιπωρία που δεν θα μπορούσε. Αλλά για να της για μια τέτοια βλακεία να πάει κάτω από το χειρουργό με το μαχαίρι του, επίσης, δεν μπορούσε να. Έχω πάει σε πολλά φόρουμ, μία από τις οποίες βρήκε το review για την κρέμα bust size. Το αγόρασα, το έδωσε στη γυναίκα του. Πρώτον, προσβεβλημένος, και, στη συνέχεια, ήταν εκστατική. Το στήθος της ήταν τόσο όμορφο όσο πριν!
 • Νικόλαος
  Μετά τη γέννηση, η γυναίκα θα συχνά να αρνηθεί την οικειότητα – το σεξ στις διακοπές, μόνο το βράδυ και κάτω από μια κουβέρτα. Έχω καιρό δεν μπορούσε να καταλάβει σε τι επιχείρηση, μετά από όλα, ποτέ δεν το έκανε, δεν υπήρχε κανένα τέντωμα – γιατί είναι τόσο ντροπαλός, δεν ξέρω. Στη συνέχεια, παραδέχτηκε ότι ήταν μπερδεμένος από κρεμώντας Στήθη. Το έστειλα για διαβούλευση με έναν πλαστικό χειρουργό, αλλά βγήκε με κρέμα bust size. Ένα μήνα αργότερα, η γυναίκα περήφανα περπάτησα την παραλία στη Μεσόγειο θάλασσα σε μια ανοικτή μαγιό και ακόμη και αποφάσισε να κάνει ηλιοθεραπεία Τόπλες.
 • Zeynep
  Έπρεπε να πάω στον άνθρωπο με τον οποίο δεν έχουμε γνωριστεί ακόμα, αλλά έχουμε σοβαρές σε απευθείας σύνδεση μέσω ενός social network. Προσφέρθηκε να περνούν το χρόνο τους στην ακτή, αλλά το Στήθος μου έχω χαθεί με την ηλικία, την ελαστικότητα, πολύ μπερδεμένος. Τότε αποφάσισα να βρω έναν τρόπο να κάνει την προτομή σε τάξη. Πήγε στο σαλόνι ομορφιάς, ήταν συνιστάται να δοκιμάσετε την κρέμα bust size. Λοιπόν, μετά από ένα μήνα το Στήθος μου, όπως στα νιάτα του. Έτσι, μετά από 2 εβδομάδες πετάω σε ένα αγαπημένο, χωρίς καμία αμφιβολία!
Κριτικές Bust Size
4.6
11