Πώς να μεγέθυνση στήθους στο σπίτι;

Δεν υπάρχει αμφιβολία, η έρευνα διεξήχθη από το περιοδικό cosmopolitan αποδείχθηκε ότι σχεδόν το 70% (τρία τέταρτα!) οι άντρες όταν συναντά μια γυναίκα, πρώτη ματιά στο Στήθος της, και στη συνέχεια, δώστε προσοχή στο πρόσωπο, τα μάτια και τα μαλλιά.

Φυσικά, υπάρχουν και κορίτσια που η μητέρα φύση έκανε μια γενναιόδωρη δωρεά από την ανάθεση πλούσιο και πολυτελές Στήθος. Αλλά, ειλικρινά, αυτές οι γυναίκες δεν είναι τόσο πολύ. Και τι γίνεται με όλους τους άλλους; Βάλτε ένα σουτιέν στο βαμβάκι, όπως έκαναν οι γιαγιάδες μας ή φοράτε χαλαρά ρούχα, τα οποία δεν είναι πολύ εκφραστική μορφή και δεν είναι πολύ αισθητή; Όχι, δεν είναι αυτός ο τρόπος! Εμείς, οι σύγχρονες γυναίκες, δεν το δέχονται αυτό! Ζούμε σε μια εποχή, όταν, συγχώρηση το λογοπαίγνιο, το Στήθος μας στα χέρια μας!

Διεύρυνση του μαστού με την πλαστική χειρουργική

διεύρυνση του μαστού στο σπίτι

Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό όταν ακούμε τον όρο αυξητική στήθους είναι μία επέμβαση πλαστικής χειρουργικής. Αλλά υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Φυσικά, η εμπιστοσύνη στον επαγγελματικό σας για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, θα πάρετε το τέλειο σχήμα και το μέγεθος της Στήθη.

Επιπλέον, η πλαστική χειρουργική έχει υπάρξει για δεκαετίες και εξελίχθηκε σε αυτό το διάστημα τεχνολογία, τα υλικά και τις μεθόδους που θα εξαλείψει την πιθανότητα να είναι κακό, δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα.

Και το πιο σημαντικό, οποιαδήποτε πλαστική χειρουργική κλινική θα προσφέρει πολλές μεθόδους για την αύξηση στήθους (εμφύτευμα κάτω από το στήθος αδένα, εντελώς κάτω από το μυ ή εν μέρει) που θα σας επιτρέψει να επιλέξετε την ιδανική επιλογή για να κρατήσει το σχήμα του μαστού, μειώνει το χρόνο που απαιτείται για την μετεγχειρητική αποκατάσταση, κ. λπ.).

Ωστόσο, παρά όλα τα πλεονεκτήματα της διεύρυνσης του μαστού χρησιμοποιώντας την πλαστική χειρουργική, η μέθοδος αυτή έχει κάποια μειονεκτήματα.

Πρώτα, αυτό είναι μια επώδυνη επέμβαση, ακόμη και αν είναι επιτυχής, οι γυναίκες εξακολουθούν να πρέπει να περάσει την περίοδο αποκατάστασης.

Δεύτερον, τα εμφυτεύματα, ακόμη και το καλύτερο, πρέπει να αλλάξει κάθε 5-7 χρόνια, και αυτό σημαίνει ότι η ίδια μοίρα με συνεχή λειτουργία σε όλη την μετέπειτα ζωή του. Και η χειρουργική επέμβαση δεν είναι χωρίς συνέπειες και παρενέργειες.

Τρίτον, μετά από χειρουργική επέμβαση του μαστού θα πρέπει να λάβει ορμονική χάπια, τα οποία μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση του σωματικού βάρους και την ανάγκη να καθίσει σε μια διατροφή, να βασανίζεις τον εαυτό σου άσκηση - Αν και μπορεί να βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας και το υπερβολικό βάρος μπορεί να αφαιρεθεί με τη βοήθεια της τελευταίας τεχνολογίας βάρος διόρθωση ως υπερηχητική liposuction.

Ως εκ τούτου, πριν να αποφασίσει σχετικά με την πλαστική χειρουργική για την αύξηση του μαστού, θα πρέπει να εξετάσει κατά πόσον είναι δυνατόν να αυξηθεί το στήθος στο σπίτι; Με σιγουριά μπορώ να πω ότι είναι πραγματική.

Έτσι, πώς να μεγέθυνση στήθους στο σπίτι; Κοιτάξτε τις επιλογές.

Κρέμες και τζελ για τη διεύρυνση του μαστού

Για αρχή, ας μιλήσουμε για τις ειδικές κρέμες και τζελ που προσομοιώνουν το στήθος. Πραγματικά λειτουργούν και μετά την ορθή χρήση τους, το στήθος γίνεται πιο ελαστική και αυξάνει σε μέγεθος. Αλλά η σύνθεση αυτών κρέμες και τζελ περιλαμβάνει, κατά κανόνα, όχι μόνο φυτικά συστατικά, όπως το ginseng, αλλά, δυστυχώς, και ορμόνες.

Δεν υπάρχει καμία επιστημονική απόδειξη, αυτές οι κρέμες αρνητικά την υγεία της γυναίκας ή όχι, αν και είναι αποδεδειγμένο ότι όταν μια γυναίκα σταματά αυτή η κρέμα για να χρησιμοποιήσετε, το μητρικό γρήγορα επανέρχεται στην προηγούμενη κατάσταση. Εκτός αυτού, πολλές γυναίκες σε αυτές τις κρέμες υπάρχει μια αλλεργική αντίδραση που μπορεί να οδηγήσει σε πολύ δυσάρεστες αισθητικές επιδράσεις.

Κενές συσκευές για την αύξηση του μαστού

αυξητική στήθους

Εκτός από τις κρέμες, υπάρχουν κενές συσκευές για την αύξηση του μαστού. Το στήθος είναι, φυσικά, μια μικρή αύξηση, αλλά, σύμφωνα με πολλές γυναίκες, μπορεί να είναι επώδυνη και λίγο μετά τις συνεδρίες τέλος όλα είναι πίσω σε κανονικό.

Ασκήσεις και ασκήσεις αναπνοής για την αύξηση του μαστού

Η πιο αξιόπιστη, ασφαλής και σχεδόν δωρεάν μέσα από τη διεύρυνση του μαστού στο σπίτι είναι η σωματική άσκηση και την αναπνοή πρακτικές. Άσκηση κάθε μέρα για 30-40 λεπτά, θα είστε σε θέση να αυξήσει και να σφίγγει το Στήθος σας χωρίς να ρισκάρετε την υγεία σας.

Εξετάστε μερικές από τις πιο κοινές πρακτικές που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε το στήθος στο σπίτι, δεν έχουν σχεδόν καμία αντενδείξεις και είναι κατάλληλα για γυναίκες κάθε ηλικίας και σωματικής διάπλασης.

Γιόγκα, υπάρχουν διάφοροι τύποι των ανάσες: το κυριότερο είναι κοιλιακή και θωρακική αναπνοή. Στην περίπτωσή μας, θα εκτελέσει θωρακική αναπνοή.

Πρώτα, κάθισε στη θέση του Λωτού (ή μισό Lotus), βάλτε τα χέρια στα γόνατα με τις παλάμες πάνω, ίσιωσε την πλάτη σου και να χαλαρώσουν εντελώς την κοιλιά σας. Τώρα ας αρχίσουμε να κάνουμε τις ασκήσεις.

Η πρώτη άσκηση για την αύξηση του μαστού με βάση την αργή βαθιά αναπνοή στο στήθος. Μην ξεχνάτε ότι αναπνέουμε μόνο μια μύτη! Όταν εισπνέετε προσπάθησε να καλύψει το στήθος με αέρα στο μέγιστο, για να το κάνετε αυτό, σύρετε το στήθος προς τα εμπρός, όπως και αν την επέκταση του και προσπάθησε όσο το δυνατόν να περιλαμβάνει τη σπονδυλική στήλη. Στο εκπνέετε, τραβήξτε το στήθος σας προς τα μέσα και προσπαθήστε να χαλαρώσετε όλο το σώμα. Κάνετε την άσκηση τουλάχιστον 25 φορές. Να θυμάστε ότι η αναπνοή σας πρέπει να είναι αργή και βαθιά.

Η δεύτερη άσκηση επαναλαμβάνεται την πρώτη, μόνο τρέχει 2 φορές πιο γρήγορα. Στην πραγματικότητα, είναι αρκετά δύσκολο και θα χρειαστεί χρόνο για να μάθετε πώς να αναπνεύσει σωστά σε ένα τέτοιο γρήγορο ρυθμό.

Η τρίτη άσκηση είναι επίσης βασίζεται στην θωρακική αναπνοή, αλλά είναι σε μια πόζα που βρίσκεται στο πίσω μέρος. Για να ξεκινήσετε ξαπλώστε στο πάτωμα, λυγίστε τα γόνατά σας, και, ακουμπά στα πόδια, σηκώστε το σώμα από το πάτωμα για μια μικρή απόσταση. Τα χέρια στο πάτωμα με τις παλάμες κάτω. Σφιχτά πρέζα τους γλουτούς (αυτό θα ανακουφίσει την ένταση στη σπονδυλική στήλη) και για την εκτέλεση 15 - 20 βαθύ στήθος ανάσες είναι ακριβώς η ίδια όπως και στην πρώτη άσκηση. Πέσε στο πάτωμα και να ξεκουραστείς. Επαναλάβετε τον κύκλο ξανά. Αν έχετε τη δύναμη – την αύξηση του αριθμού των αναπνοών και 30.

Η τελευταία άσκηση για την αύξηση του μαστού, με τη βοήθεια της αναπνοής που κάνουμε, ενώ βρίσκεται στο πίσω μέρος. Ακριβώς ξάπλωσε, τεντώστε τα πόδια και τα χέρια, να χαλαρώσετε και να ξεκινήσετε γρήγορα να αναπνέει από τη μύτη, διάταση εναλλάξ κάθε μαστό. Προσπαθήστε να εκτελέσετε 30 αναπνοές, ξεκουραστείτε και επαναλάβετε τον κύκλο.

Τέτοιες ασκήσεις αναπνοής και ασκήσεις για τη διεύρυνση του μαστού στο σπίτι πραγματικά να δώσει άριστα αποτελέσματα. Το κύριο πράγμα - να τους τακτικά και με άδειο στομάχι, και μετά από λίγους μήνες, το Στήθος σας θα φαίνονται καλά.

Καλή τύχη, αγαπητέ γυναίκες!

03.09.2018