Χαρακτηριστικά της αποκατάστασης μετά από τη διεύρυνση του μαστού

Τα Στήθη των γυναικών σε όλες τις εποχές ήταν το βασικό κανόνα της ομορφιάς. Με την ηλικία αλλάζει και αρχίζει να ΚΡΕΜΆ. Η ανάπτυξη των ιατρικών τεχνολογιών, και ειδικότερα, η πλαστική χειρουργική έχει ανοίξει νέες ευκαιρίες για να κρατήσει το όμορφο στήθος της κάθε ηλικίας. Μιλάμε για τα εμφυτεύματα στήθους. Αποκατάσταση μετά από πλαστική στήθους είναι μια μακρά διαδικασία.

αύξηση του μαστού και αποκατάσταση

Τι πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τα εμφυτεύματα στήθους

Οι γυναίκες για αιώνες έχουν εφεύρει πολλούς τρόπους για την αύξηση του μαστού — μια ποικιλία από έλαια, αφεψήματα από βότανα, φαρμακευτικά λουτρά, κορσέδες με τα πιάτα χάλυβα.

Χειρουργική επέμβαση του μαστού (μαστοπλαστική) είναι μια περίπλοκη διαδικασία, κατά την οποία προσαρμόζεται το σχήμα του μαστού, το μέγεθος, το σχήμα, τη θηλαία άλω και τη θηλή.

Το μεγαλύτερο συν της μεθόδου αυτής είναι η διατήρηση μιας όμορφης μορφής στηθών για τα επόμενα χρόνια, μείον είναι ένα σοβαρό στρες στο σώμα, η χειρουργική επέμβαση μπορεί να προκαλέσει επιπλοκές και να επιδεινώσει την κατάσταση της υγείας τους για ένα μήνα μετά την πλαστική στήθους.

Για να αποφασίσει σχετικά με αυτό, κάθε γυναίκα θα πρέπει να κατανοήσουν:

 1. Να εμπιστεύεσαι τη ζωή σου και την υγεία μπορεί να είναι μόνο ο χειρουργός όνομα και την κατάλληλη άδεια, που εργάζεται σε μια κλινική με μια καλή φήμη. Καλύτερα να εμπιστεύονται τον Οργανισμό που έχει κάνει πλαστική στήθους τους συγγενείς και τους φίλους σας, να αξιολογήσει τα αποτελέσματα.
 2. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις πιθανές επιπλοκές της μαστοπλαστική, την πρόληψη και την εξάλειψη, να συζητήσετε με το γιατρό σας όλα τα σημεία πριν από την υπογραφή της σύμβασης.
 3. Πολλά εξαρτώνται από την ποιότητα των εμφυτευμάτων που θα εισαχθεί στην μαστικούς αδένες. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να σταθεί στο στήθος κατά τη διάρκεια της ζωής. Η επιλογή των εμφυτευμάτων βασίζεται στα ατομικά χαρακτηριστικά.
 4. Δεν είναι λιγότερο σημαντικό από την πράξη την ίδια, την περίοδο αποκατάστασης μετά την πλαστική στήθους. Είναι σημαντικό να τηρούν αυστηρά ιατρικά ραντεβού και υπεύθυνη στάση για την υγεία τους.

Να πάει κάτω από το χειρουργό μαχαίρι μια γυναίκα που κινητοποιεί την επιθυμία να αισθάνονται εμπιστοσύνη για να δημιουργήσετε με επιτυχία μια ερωτική σχέση ή μια καριέρα. Συχνά αποφασίζει να το κάνει για χάρη του αγαπημένου της, η οποία δεν πληροί την προϋπόθεση του στήθους της. Πλαστική στήθους είναι επίσης ανατεθεί για ιατρικούς λόγους — μετά την αφαίρεση του μαστού στην ογκολογική παθολογία, λόγω της έμφυτης ασυμμετρία των Μαστών, αν το Στήθος είναι πολύ μεγάλο για να αποτελέσει απειλή για τη σπονδυλική στήλη, με την υπανάπτυξη των μαστικούς αδένες και τα δυνατά τους σημεία χαλάρωση.

Τα είδη της πλαστικής χειρουργικής

Λίστα με τα κύρια είδη της πλαστικής χειρουργικής στο Στήθος:

 1. Η αύξηση του μαστού. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, προστίθενται για να αυξήσουν τα εμφυτεύματα στήθους, το στήθος μιας γυναίκας αυξάνει μέχρι και την διαπραγμάτευση μέγεθος. Μαστικούς αδένες μπορεί να γίνει κλασικό σχήμα.
 2. Ανόρθωση στήθους (μαστοπηξία). Αφαιρώντας την περίσσεια δέρματος προσαρμόζεται στο σχήμα του μαστού. Χρησιμοποιείται σε χαλάρωση (πτώση).
 3. Ανελκυστήρας στηθών να μειώσετε το μέγεθος, να αλλάξει το σχήμα της από τη θηλαία άλω και τη θηλή. Η πιο τραυματική επιλογή μαστοπλαστική, με την επίθεση ένα πλήθος ραφές και δύσκολη περίοδο αποκατάστασης.

Η λειτουργία για τα εμφυτεύματα στήθους που διαρκεί για 1-4 ώρες, ανάλογα με την επιλεγμένη τακτική και την κατάσταση των μαστικών αδένων. Στη συνέχεια, αρχίζει η αποκατάσταση μετά από χειρουργική επέμβαση του μαστού, η οποία, σύμφωνα με τους ειδικούς διαρκεί 2-6 μήνες.

Τα στάδια της αποκατάστασης μετά την αυξητική στήθους

Αποκατάσταση μετά από στήθους ανελκυστήρα περιλαμβάνει τα ακόλουθα βήματα:

 1. Το πιο σημαντικό πρώτο στάδιο της αποκατάστασης — η πρώτη του μήνα, κατά την οποία μια γυναίκα θα πρέπει να τηρούν τη λειτουργία, για να αποβάλει το άγχος της ωμικής ζώνης, να μην σηκώσει τα χέρια πάνω από το κεφάλι, να φορούν ένα ειδικό ένδυμα συμπίεσης με κουμπωμένο ζώνη (μέρα και νύχτα).
 2. Τους επόμενους μήνες, σταδιακά απομακρύνονται περιορισμοί — μπορείς να κάνεις γυμναστική, το τρέξιμο και το κολύμπι. Δυσφορία θα πρέπει να περάσει. Στο τέλος της δεύτερης περιόδου αποκατάστασης, ελλείψει επιπλοκές, η γυναίκα μπορεί να φορέσει ένα συνηθισμένο σουτιέν.

Τα χαρακτηριστικά της πρώτης φάσης της αποκατάστασης

Πώς μια γυναίκα χειρίζεται τις ραφές μετά από την πλαστική στήθους και εκτελεί ιατρική συμβουλή, εξαρτάται από το πόσο ομαλά θα όλη την περίοδο αποκατάστασης και το επιθυμητό αποτέλεσμα της πράξης.

Αποκατάσταση μετά από αυξητική στήθους διαρκεί περίπου 6 μήνες. Αμέσως μετά την επέμβαση, ο ασθενής είναι υπό ιατρική επίβλεψη, μέσα σε 24 ώρες. Σε περίπτωση ξαφνική επιπλοκές, θα λάβει επείγουσα ιατρική φροντίδα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ο ασθενής πάσχει από σοβαρή πόνο που προκαλείται από οίδημα των ιστών και βλάβες στους μύες. Ανατεθεί σε παυσίπονα και αντιβιοτικά για την πρόληψη της πυώδης φλεγμονή του λειτουργεί περιοχές.

Μετά την αφύπνιση από την αναισθησία, συνιστάται να λάβει μια θέση μισό-καθιστή ή ξαπλωμένη, σε λίγες ώρες μπορείτε να σηκωθείτε και να περπατήσετε γύρω από το σπίτι.

Τη δεύτερη ημέρα, ο γιατρός αξιολογεί την κατάσταση του μαστού μετά μαστοπλαστική και σε μια ευνοϊκή κατάσταση για να μείνετε στο νοσοκομείο δεν έχει κανένα νόημα, στέλνει τον ασθενή στην αρχική κατάσταση. Στο εξής, τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης της περιόδου αποκατάστασης εξαρτάται μόνον από την ίδια.

αυξητική στήθους συνέπειες

Αρχική κατάσταση

Στις πρώτες δύο μέρες από το σπίτι παρατηρήθηκε μια φειδωλοί λειτουργία, θα πρέπει να μην κουράζεται, χρειάζονται περισσότερο ύπνο, οπότε δουλειές του σπιτιού θα πρέπει να λαμβάνουν τα μέλη της οικογένειας. Την πέμπτη ημέρα μετά την επέμβαση, η γυναίκα έρχεται στην κλινική για παρακολούθηση ραντεβού, αν είναι απαραίτητο, στις ραφές. Τότε έχει άλλη μία εβδομάδα απαλή θεραπεία στο σπίτι που είναι:

 • να κοιμηθώ βρίσκεται στο στομάχι
 • κάνετε απότομες κινήσεις με τα χέρια σου
 • φορτώνοντας στους ώμους
 • γείρετε το σώμα σας παράλληλα με το πάτωμα
 • σηκώστε τα χέρια πάνω από το κεφάλι σας
 • είναι δυνατόν να αυξήσει δεν υπερβαίνει το 1 kg

Μετά από 7 ημέρες, η γυναίκα περνά επιθεώρηση στην κλινική. 10-14 ημέρα μπορεί να αφαιρέσει τα ράμματα. Αν όλα πάνε καλά, μπορείτε να κάνετε το φως δουλειές του σπιτιού, αλλά χωρίς κάμψη προς τα εμπρός και ανύψωση βαρέων αντικειμένων. Ο καλύτερος τρόπος για τη σταδιακή επιστροφή στην κανονική ζωή — βόλτες στον καθαρό αέρα.

Την πρώτη εβδομάδα μετά την επέμβαση με την τοποθέτηση των εμφυτευμάτων, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε αυξημένη θερμοκρασία του σώματος. Αυτός είναι ο κανόνας — το σώμα συνηθίζει να αλιένα το σώμα μέσα. Προκειμένου να μειωθεί η θερμοκρασία, είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε απλό παρακεταμόλη, όχι για να δημιουργήσει υπερβολικό φορτίο στο συκώτι.

Κατά την περίοδο αποκατάστασης, είναι σημαντικό να τρώτε σωστά. Το φαγητό πρέπει να είναι ελαφρύ αλλά θρεπτικό και πλούσιο. Ταχεία ανάρρωση θα συμβάλει τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα λαχανικά, τα φρούτα, το άπαχο κρέας και τα ψάρια. Για να εκκρίνουν τις τοξίνες συνιστάται να πίνετε τσάι από βότανα, σκέτο νερό, χωρίς φυσικό αέριο με τζίντζερ και λεμόνι.

Κατά τον πρώτο μήνα μετά την επέμβαση απαγορεύεται να κάνουμε σεξ — αυτό μπορεί να οδηγήσει στη μετατόπιση των εμφυτευμάτων. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, στην πρώτη περίοδο αποκατάστασης είναι απαραίτητο να φορούν ένδυμα συμπίεσης μέρα και νύχτα.

Συμπίεση

Τι θα πρέπει να φορούν ένα ένδυμα συμπίεσης; Μετά την επέμβαση το Στήθος είναι πολύ ευάλωτες στη γραμμή συρραφής. Αν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα βιώσουν την σοβαρότητα του μαστού, δεν μπορεί να σταθεί και να τεντώσει το Στήθος σας θα γίνει μαλακό, σε αυτή την περίπτωση, μια λεπτή ραφή μετατρέπεται σε ένα μπαρ που δεν θα εξαφανιστεί χωρίς την κατάλληλη θεραπεία.

Ένα άλλο επιχείρημα είναι ότι τα εμφυτεύματα σιλικόνης έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι το τραυματισμένους ιστούς του μαστού χωρίς στερέωση μπορούν να μεταναστεύσουν προς τη θηλή. Οπτικά θα κάνει όλες τις προσπάθειες μαστοπλαστική με το μηδέν. Όταν το Στήθος είναι αυξημένη από 2 και περισσότερα μέγεθος, οι μύες του θώρακα και της ωμικής ζώνης με συμπίεση γρήγορα να συνηθίσει το νέο της άσκησης.

Ένα ένδυμα συμπίεσης με ένα ορισμένο βαθμό τη σταθεροποίηση καθορίζεται από το γιατρό. Το σουτιέν είναι κατασκευασμένο από μαλακό αλλά ανθεκτικό spandex που θα παρέχει την αναγκαία υποστήριξη και την ίδια στιγμή για να κάνετε μασάζ στο στήθος, παρέχοντας την αποξήρανση λυμφών και την κανονική κυκλοφορία του αίματος. Το μέγεθος του Cup θα πρέπει να εξασφαλίσει μια σταθερή θέση του μαστού — δεν θα πρέπει να κινηθεί κατά την κάμψη και στροφή. Λουριά που ειδικά ευρύ για να πάρει το βάρος της ωμικής ζώνης. Ζώνη πάνω και το κάτω μέρος του σουτιέν είναι συνιστάται να επιλέξετε, έτσι ώστε να είναι καλά κρυμμένο στο στήθος, στην ίδια θέση, αλλά δεν το έκανε μήνυση.

Πόσο θα πρέπει να φοράνε ένα ένδυμα συμπίεσης; Όλα διαφορετικά. Κατά τον πρώτο μήνα της αποκατάστασης είναι που φοριέται γύρω από το ρολόι. Μετά την υποχρεωμένοι να φορούν κατά τη διάρκεια αθλητικών δραστηριοτήτων, ανεξάρτητα από το επίπεδο της σωματικής δραστηριότητας. Όταν ένα σουτιέν συμπίεσης, μπορείτε να αντικαταστήσετε το πρότυπο που καθορίζεται από τον θεράποντα ιατρό. Επίσης, κάνει συστάσεις για να το σουτιέν είδους πρότυπο μπορεί να φορεθεί κατά τους πρώτους έξι μήνες μετά την επέμβαση. Μερικά σύγχρονα σχέδια των εσωρούχων μπορεί να προκαλέσει στασιμότητα της λέμφου και να οδηγήσει στην ανάπτυξη των κακοήθων νόσων, υπάρχουν δείγματα ότι δεν παρέχουν επαρκή υποστήριξη. Μετά από το στήθος πλαστική στήθους χωρίς υποστήριξη μπορεί να τεντώσει και να χάσουν το όμορφο σχήμα.

αυξητική στήθους

Φροντίδα για ράμματα μετά την πλαστική στήθους

Λειτουργία για τη διόρθωση του μαστού συνοδεύεται πάντα από τη συρραφή. Κατά την περίοδο αποκατάστασης, είναι σημαντικό να φροντίσετε κατάλληλα για να αποφευχθούν επιπλοκές.

Κατά τις πρώτες ημέρες μετά την πλαστική στήθους μπορεί να είναι μια γυναίκα είναι το στήθος καλυμμένο με επιδέσμους, σε ορισμένες περιπτώσεις, οι αρθρώσεις πρέπει να είναι αποστράγγισης για την αποστράγγιση της περίσσειας υγρού. Σε αυτό το σημείο, δεν συνιστάται να αγγίζει τα ράμματα και να αφαιρέσετε επιδέσμους. Συνήθως 3-5 ημέρες μετά την επέμβαση, ο γιατρός αφαιρεί τους επιδέσμους τον εαυτό του και παίρνει από την αποξήρανση.

Μέχρι την αφαίρεση των ραμμάτων από το στήθος μετά την πλαστική στήθους, ο ασθενής θα φορέσει ένα ένδυμα συμπίεσης. Απαγορεύεται υγρό των αρθρώσεων, λιπάνετε τους με οποιαδήποτε κρέμες, τζελ ή με βάση την αλκοόλη υγρά. Όταν παίρνετε ένα ντους τα ράμματα γίνονται αποστειρωμένες αυτοκόλλητες ταινίες. Η κύρια προϋπόθεση για αυτή την περίοδο της αποκατάστασης είναι για την πρόληψη της φλεγμονής των αρθρώσεων.

Μετά την αφαίρεση των ραμμάτων είναι απαραίτητο να τηρούν την υγιεινή μέχρι την πλήρη επούλωση. Συνήθως, αυτό συμβαίνει μέσα σε 14-20 ημέρες. Ράμματα θεραπεύσει κακώς, αν μια γυναίκα καπνίζει (νικοτίνη εμποδίζει τη ροή του οξυγόνου στους ιστούς) και είναι η λήψη ορμονικών αντισυλληπτικών. Κίνδυνο για φτωχή επούλωση τραυμάτων ράμματα υπάρχουν γυναίκες που είναι παχύσαρκες και υποβάλλονται σε θεραπεία του καρκίνου. Όταν τα εμφυτεύματα είναι μακροπρόθεσμη θεραπεία των αρθρώσεων — ένα σημάδι της απόρριψης των εμφυτευμάτων, η οποία απειλεί να λοιμώδη φλεγμονή. Να επιταχύνει την επούλωση των ουλών χρησιμοποιήσετε ένα κενό το κλείσιμο των πληγών.

Έτσι, κατά την περίοδο αποκατάστασης, φροντίδα λειτουργικό ραφές είναι μειωμένη σε ένα κανονικό εσώρουχο και διατηρώντας τα καθαρά και στεγνά.

Χαρακτηριστικά της είναι το δεύτερο στάδιο της αποκατάστασης

Θα πρέπει να είναι κατά το δεύτερο στάδιο της αποκατάστασης; Μετά από 2 μήνες μετά την επέμβαση, όλα τα σκληρά και βαριά έμεινε πίσω. Η γυναίκα επιστρέφει στην καλή υγεία, το οίδημα υποχωρεί, οι αρθρώσεις γίνονται ελαφρύτερα και λιγότερο αισθητή. Μέχρι την πλήρη αποκατάσταση περίοδο 6 μηνών, η γυναίκα πρέπει να ακολουθεί κάποιους κανόνες:

 • για να αποφευχθεί σοβαρή σωματική άσκηση που προκαλούν την κόπωση των μυών
 • μην κάνετε ηλιοθεραπεία χωρίς σουτιέν, καλύτερα, σε Γενικές γραμμές, για να μην εκθέσει το στήθος πλαστική στήθους μετά από την έκθεση στο άμεσο φως του ήλιου
 • Σολάριουμ
 • να αποφεύγουν να επισκέπτονται τις σάουνες και τα ρωσικά λουτρά, όπου η θερμοκρασία φθάνει σε πάνω από 100 °C.
 • για να αποτραπεί η μακροπρόθεσμη έκθεση των μαστικών αδένων με νερό

Επίσης, σε αυτή την περίοδο είναι το μασάζ του μαστού. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το μασάζ δεν είναι απαραίτητο, για παράδειγμα, όταν τα εμφυτεύματα είναι σε σχήμα δάκρυ. Αλλά αν μασάζ χρειαστεί, ο γιατρός πρέπει να το πει και να δείξει πώς να το κάνουμε. Μασάζ μπορεί να γίνει περίπου 15 ημέρες μετά από τη χειρουργική επέμβαση.

Γιατί η ανάγκη για ένα μασάζ:

 • αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος
 • μειώνει τον πόνο
 • επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης
 • αποτρέπει το πρήξιμο

Μετά το τέλος της δεύτερης περιόδου μπορείτε να πιείτε αλκοόλ, να κοιμάμαι και να παίξει τον αθλητισμό.

Κατά τη δεύτερη περίοδο της αποκατάστασης, για να μην μείνει έγκυος, οι ορμονικές αλλαγές μπορεί να οδηγήσει σε ανεπιθύμητες συνέπειες. Επιπλέον, μαστικού ιστού και οι αγωγοί δεν είχε έρθει ακόμα σε μια κατάλληλη μορφή.

Ανάκτηση δεύτερη περίοδος αποκατάστασης θα είναι πιο γρήγορα, αν η γυναίκα είναι άγχος και ανησυχία για το τίποτα. Πρέπει να απολαμβάνεις τη ζωή και το νέο σας πιο σφριγηλό Στήθος!

03.09.2018